Tagløsninger

Transparente, farvede eller opalfarvede Hammerglass-løsninger giver mulighed for spændende løsninger for vægge og tage. Pladerne kan leveres i længder op til 6 meter eller sammenføjes til uendelige længder med vandtætte sammenføjninger. Hammerglass-pladerne kan bukkes og formes, således at de kan tilpasses til montering på bøjede tage. For applikationer med en lille glasradius findes der en fleksibel overfladebehandling, der specielt er udviklet til at kunne blive bøjet. Materialets ekstremt hårde og glatte overflade af kiseloxid, som Hammerglass-pladernes overflade er belagt med, bidrager til, at snavs og støv i de fleste tilfælde kan skylles bort fra tagkonstruktionen med regnen.

Et godt valg

  • Kun halvt så tungt som sædvanligt glas
  • 300 gange stærkere end glas
  • Pladerne produceres efter mål efter at stålskelettet osv. er færdigmonteret
  • Færdige løsninger til fastgørelse og montage
  • Minimal vedligeholdelse
  • Leveres også som IR-udførelse med 50% varmereduktion

Konstruktion og montage

Kontakt os allerede i idéfasen. Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger og forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-plader, stolper, fastgørelsessystemer og montage.

Rejsecenter

Tagløsninger med Hammerglass-plader monteret i en eksisterende konstruktion eller i skræddersyede profiler, f.eks. L-profiler med klemmeprofiler i sammenføjningerne for en vandtæt sammenføjning. Hver sektion opmåles individuelt, hvorefter glasset fræses til det passende mål.

Beskyttelsesskærme

Skærmtage til montering på broer over jernbanespor, konstrueret og styrkeberegnet ud fra sne-, vind- og toglast. Konstruktionen udgør en tæt afskærmning ned mod den strømførende køreledning. Løsningen er vand- og dyresikker og kan fremstilles i udførelsesklasse EXC2 eller EXC3

Vejrbeskyttelse

Permanente læskærmsløsninger til læskure, perronskærme, torvemiljøer osv.

Uskønt glasbrud efter hærværksangreb, høje saneringsomkostninger og udskiftning af tunge, uhåndterlige glasplader tilhører fortiden


Ønsker du råd, vejledning eller et tilbud, kan vi kontakes på telefon: 72140905 eller e-mail: info@sikkerhed-danmark.dk