Læskure - Brudsikre glas 

De fleste trafikselskaber har store problemer med glasbrud i deres læskure. I visse læskure må glasset udskiftes flere gange om året. Hammerglass AB tilbyder brudsikre permanente løsninger til læskure, perronskærme, torvemiljøer osv.

Uskønt glasbrud efter hærværksangreb, høje saneringsomkostninger og udskiftning af tunge, uhåndterlige glasplader tilhører fortiden.

Graffitiangreb, tags eller anden tilsmudsning kan fjeres med de fleste kendte rengøringsmidler og kemikalier uden at Hammerglass-pladerne tager skade.

Minimal vedligeholdelse

Glasbrud koster mange penge. Med Hammerglass i problemområderne vil der ikke være flere knuste ruder, og den fremtidige vedligeholdelse vil være minimal. Allerede efter den første udskiftning fra hærdet glas til Hammerglass, er omkostningerne minimerede. Et skift til brudsikkert Hammerglass i særligt udsatte områder må betegnes som en investering, ikke en omkostning.

Udsmykning med farve og form

Hammerglass-pladerne er fleksible og kan formes, således at de kan tilpasses montering på bøjede profiler, f.eks. hvælvede tage. Pladerne kan også silketrykkes med et opalfarvet tryk, for at forhindre at fugle flyver ind i ruderne. Teknikken tillader også et påtryk i op til fire farver, hvilket åbner op for uendelige muligheder til individuel udformning.

Læskærmen kan f.eks. forsynes med by- eller kommunevåbenet, eller med et mønster, som gentages i jævne afstande. 

Ved større serier er der mulighed for at få Hammerglass-pladerne gennemfarvede. En Hammerglass-plade med påtryk (eller gennemfarvet Hammerglass) med LED-belysning er et attraktivt blikfang, når det begynder at blive mørkt.

Konstruktion og montage

Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger og forslag til funktionelle løsninger. Til prøvemontering af Hammerglass stiller vi gerne demo-ruder til rådighed til en kraftigt reduceret pris.

  • Frit udsyn over omgivelserne
  • 300 gange stærkere end glas
  • Vejer kun halv så meget som glas
  • Enkel sanering af tilsmudsninger
  • Minimal vedligeholdelse


Ønsker du råd, vejledning eller et tilbud, kan vi kontakes på telefon: 72140905 eller e-mail: info@sikkerhed-danmark.dk