Hammerglass ADD-ON

Leveres i termoruder, enkeltlag eller som ADD-ON.

Montering kan ske ved at udskifte det eksisterende glas eller montere Hammerglass udvendigt eller indvendigt på eksisterende vinduer, glaspartier, udstillingsmontrer, diske, glas ved terrasser etc.
Brug Hammerglass i udstillingsvinduer i stedet for rullegitre, jalousier o. lign. og lad produkterne være udstillet døgnet rundt.

Hammerglass leveres som enkeltlag: 4, 6, 8, 10, 12, 15, 17 og 20 mm tykke, som to eller tre lag termoruder og i et stort udvalg af ADD-ON.

Hammerglass Enkel bidrager til en øget beskyttelse mod indbrud og hærværk for butikker, indkøbscentre, offentlige lokaler, industribygninger, kontorer, tankstationer, apoteker, plejecentre osv.

Hammerglass kan fræses til det ønskede format, selv for uregelmæssige eller afrundede ruder. Hammerglass Enkel er i henhold til EN 356 godkendt op til modstandsklasse P8B (svarer til F&P-glas sikringsniveau 60), hvilket er den sikkerhedsklasse forsikringsselskaber kræver, for særligt udsatte objekter, såsom guldsmede, elektronikbutikker osv. 

Hammerglass ADD-ON bidrager til en øget sikring mod indbrud og hærværk for butikker, indkøbscentre, offentlige lokaler, industribygninger, kontorer, tankstationer, apoteker, plejecentre o. lign.

Mange tyve har lært at slippe af med gitre/rullejalousier ved at fastgøre en kæde til trækkrogen på bilen og hermed trække gitteret fra væggen.

Foruden at forstyrre synet ind i butikken, foregiver gitteret i mange tilfælde en falsk sikkerhed. Profilerne i Hammerglass ADD-ON-system produceres i koldvalset stål. Ved et eventuelt indbrudsforsøg, vil der ikke opstå nogen løftestangseffekt, da stålprofilen kun viger i selve brydepunktet, i modsætning til en stivere aluminiumsprofil, som kan brydes op, når der presses et værktøj ind under profilen. Hammerglass er godkendt op til modstandsklasse P8B, som svarer til F&P sikringsniveau 60 for gitre og rullejalousier. 

Hammerglass Isoler sørger for en fuldstændig beskyttelse mod indbrud og hærværk for skoler, offentlige miljøer, industribygninger o. lign. Hammerglass egner sig ligeledes til sædvanlige parcelhuse. Desuden virker Hammerglass som personbeskyttelse ved montering som inderrude i isoleringsglaskassetten. Hammerglass Isoler produceres i alle forekommende isoleringsglasudførelser, oftest med Hammerglass som udvendig eller midterste rude. Som anden og/eller tredje rude kan der frit vælges mellem samtlige glastyper på markedet. Hammerglass Isoler er jf. EN 356 godkendt op til modstandsklasse P8B i konfigurationen /6mm Hammerglass/12mm spacer/4-4-1 lamelglas.


Ønsker du råd, vejledning eller et tilbud, kan vi kontakes på telefon: 72140905 eller e-mail: info@sikkerhed-danmark.dk