Sikkerhedsindretninger

Hammerglass er certificeret op til modstandsklasse P8B, hvilket er den højeste modstandsklasse mod indbrud for gitre og rullejalousier. Med en modstandsdygtighed, som er 300 gange stærkere end glas, er Hammerglass næsten udestruerbar og egner sig derfor udmærket til sikkerhedsmontre og sikkerhedsskabe hos guldsmede, urmagere, museer, kirker osv.

Stop tyven!

Vi tilbyder komplette skræddersyede butiksindretninger og sikkerhedsløsninger til glasmontre og sikkerhedsskabe. Pladerne kan sænkes, sammenføjes og fældes ind for at muliggøre en fremstilling af møbler og skabe i Hammerglass. Vores samarbejdspartnere giver indretningsforslag ud fra kundens forudsætninger og ønsker, koordinerer deltagende håndværkere og afleverer en færdig skræddersyet løsning.

Et tryggere arbejdsmiljø

Småt med plads men et ønske om mere sikkerhed? En sluse i Hammerglass kræver kun lidt plads, men er til uvurderlig nytte. Hammerglass installeres i specialdesignede sikkerhedssluser af træ, stål eller aluminium som harmonerer med den øvrige butiksindretning og som kan integreres i lokaler med begrænset plads. Sikkerhedsslusen virker som en lille bås, hvor kunderne går gennem den første dør, som skal lukkes, før den næste dør kan åbnes. Slusen giver butikkens personale mulighed for at have kontrol over hvem der får adgang til butikken, og forhindrer at flere personer kommer ind samtidigt. En satsning på et sikkert arbejdsmiljø til gavn for både kunder og medarbejdere.


Ønsker du råd, vejledning eller et tilbud, kan vi kontakes på telefon: 72140905 eller e-mail: info@sikkerhed-danmark.dk