Rækværker

Hammerglass multifunktionelle rækværksløsninger er en såvel transparent og attraktiv afgrænsning såsom også effektiv vind- og støjskærm. Vores systemer findes monteret som beskyttelsesskærme omkring busterminaler og arenaer, tribuner og mure samt som trappe- og altanrækværker. Udformning af stolper og fastgørelseselementer skræddersyes, for at garantere en sikker montage af brudsikre, splintfrie glasløsninger. Med en stabilitet som er 300 gange stærkere end glas og det halve af den vægt sædvanligt glas vejer, er Hammerglass et attraktivt alternativ for offentlige miljøer.

Udsmykning med farve og lys

Hammerglass-pladerne leveres normalt i transparent eller opalfarvet glas. Ved større serier er der mulighed for at få Hammerglass-pladerne gennemfarvet. Hammerglass-pladerne kan også silketrykkes eller forsynes med fotografisk 4-farvetryk, for at skabe et levende og attraktivt gademiljø. En strategisk placeret LED-belysning på en trykt eller gennemfarvet Hammerglass-plade sørger for en slående effekt, og udgør et attraktivt blikfang når det bliver mørkt. 

Fleksible løsninger

Sikkerhedsrækværker

Splintfrie rækværksløsninger i Hammerglass sørger for en effektiv spærring mellem rejsende og indkommende busser på busterminalen. Leveres med faste eller åbnende partier. Monteres i eksisterende rækværkskonstruktion, Hammerglass stolpesystem eller projektspecifikke fastgørelsesløsninger.

Trappeværk

Med Hammerglass undgås uskønt glasbrud efter hærværksangreb, høje saneringsomkostninger og udskiftning af tunge, uhåndterlige glasplader i offentlige miljøer. Pladerne monteres i den eksisterende rækværkskonstruktion, Hammerglass stolpesystemet eller projektspecifikke fastgørelsesløsninger.

Faldsikring

Faldsikringer til gallerier kan udformes med afrundede hjørner og affasede kanter for at undgå risikoen for at man skærer sig. Faldsikringen monteres i eksisterende rækværkskonstruktion, Hammerglass stolpesystem eller projektspecifikke fastgørelsesløsninger.

Konstruktion og montage

Kontakt os allerede i idéfasen. Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger og forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-plader, stolper, fastgørelsessystemer og montage.


  • Pladerne produceres efter mål efter stolpesystemet osv. er færdigmonteret
  • Færdige løsninger til fastgørelse og montage
  • Vejer kun halv så meget som glas
  • 300 gange stærkere end glas
  • Intet glasbrud
  • Minimal vedligeholdelse
  • Frit udsyn over omgivelserne


Ønsker du råd, vejledning eller et tilbud, kan vi kontakes på telefon: 72140905 eller e-mail: info@sikkerhed-danmark.dk