Rækværker

Kombinationen transparens og sikkerhed gør Hammerglass til et attraktivt alternativ for rækværksløsninger på terrasser, altaner og trapper. En udskiftning af gamle altanfronter i metalplader, kompakte trækonstruktioner og ustabile rækværker mod Hammerglass betyder en enorm ansigtsløftning for ældre ejendomme. Hammerglass-pladerne leveres normalt i transparent eller opalfarvet udførelse og kan for større projekter bestilles i forskellige farver. Hammerglass tilbyder splint- og klatrefrie letvægtsløsninger som opfylder kravene til barnesikkerhed, idet ingen åbninger er større end 100 mm.

Attraktive rækværksløsninger med høj sikkerhed

Terasserækværk

Vindbeskyttelse og faldsikring til montage omkring terrasser og udepladser. Vælg mellem transparente Hammerglass-plader og frit udsyn over omgivelserne eller en tonet udførelse med øget indsynsbeskyttelse.

Montage

Hammerglass-pladerne monteres i den eksisterende rækværkskonstruktion, i Hammerglass stolpesystemet eller i projektspecifikke fastgørelsesløsninger.

Altanrækværk

Til nyinstallation eller udskiftning af altanfronter i en eksisterende rækværkskonstruktion. En moderne og splintfri letvægtsløsning som giver ældre bygninger et løft. Hammerglass-pladerne kan for større projekter desuden bestilles i forskellige farver.

Trappegelænder

Gelænderløsninger til trapper og afsatser som både passer til det offentlige miljø og det private hus. Hammerglass-pladerne kan udformes med afrundede hjørner og affasede kanter for at undgå risikoen for at skære sig.


Ønsker du råd, vejledning eller et tilbud, kan vi kontakes på telefon: 72140905 eller e-mail: info@sikkerhed-danmark.dk