Sikkerhedsservice Danmark er forhandler af Hammerglass i Danmark

Derfor kan vi give jer en god og hurtig service, samt gode priser. 

Hammerglass kan monteres alle steder, hvor der er benyttet glas.


Problemer med glasbrud, indbrud, hærværk?

Hammerglass er en nanobehandlet polykarbonatplade, som er 300 gange stærkere end glas, og ekstrem brudsikker. Nanoteknologi sørger for, at Hammerglass er modstandsdygtig overfor de fleste kemikalier. Graffiti og tilsmudsninger kan fjernes med opløsningsmidler eller med andre egnede rengøringsmidler. Overfladebehandlingen giver desuden en UV-beskyttelse på 99,96% hvilket medfører at pladen hverken bliver grumset, udbleges eller på anden måde forandrer sin optiske kvalitet over tiden. Hammerglass bidrager ikke til spredning af ild i tilfælde af brand.


Hurtig levering 

Mulighederne til en skræddersyet udformning af Hammerglass er i princippet ubegrænset. Hammerglasset kan tilskæres til specielle mål eller fræses til den ønskede form. Hammerglass' lave vægt gør håndteringen af større glaspartier nemmere.

For hurtig levering, har vi spejlglas i standardmål på lager og med vores direkte kontakt til fabrikken er produktionstiden for skræddersyede produkter kortest muligt. 

Her ses hvor ekstremt stærkt Hammerglass er. Selv med en stor økse eller muggert er det umuligt at slå igennem. 

Projekt: 

Her ses et af vores Hammerglass projekter.

Dette er et arkitekttegnet shelter, som er beliggende på den gamle flyvestation Værløse i et naturskønt område. Vi har leveret endevæggen, som er bygget af galvaniseret stål og Hammerglass. Hammerglass er det ideele produkt at anvende på dette sted, da der ikke kan komme "stjerner" i Hammerglass, og det, i modsætning til traditionelle former for sikkerhedsglas, er meget modstandygtigt overfor hærværk. Når Hammerglass vælges til et projekt, vælger man samtidig at holde sine ugifter nede til konstant at skulle udskifte sine sikkerhedsruder, når der kommer stjerner i efter hærkværksmænd forsøger at smadre glasset med eksempelvis sten. 

Det usynlige gitter:

Skal din udstilling være åben, når butikken er lukket og vil du have en høj sikkerhed, uden brug at rullegitter, så er: HAMMERGLASS ADD-ON løsningen.

Hammerglass Add-On er et komplet integreret system til effektiv indbrudssikring, som monteres foran eller bag eksisterende vinduer. Hammerglass Add-On kan monteres på faste og åbnende vinduer, samt på glas- og dørpartier. Add-On-profilen sikrer og forstærker eksisterende trækarme, hvilket sørger for en minimering af vedligeholdelsesomkostningerne. Systemet sørger desuden for energibesparelser og forbedringer af U-værdien, samt en lydreduktion på 30 dBRw. Hammerglass Add-On anbefales af forsikringsselskaber som alternativ for indbrudsgitre og rullejalousier.

Informationer om Hammerglass

Hammerglass...

 • er 300 gange stærkere end traditionelt glas.

 • vejer halvt så meget som traditionelt glas og er brudsikkert.

 • har en UV-beskyttelse på 99,96 % , hvilket betyder, at der ikke kommer misfarvning grundet sollys på inventar og udstillinger 

 • har en støjreduktion på 30dBRw - hvilket gør det ideelt til støjskærm ved motorveje og jernbaner.

 • 10 års garanti mod misfarvning, revner og brud.

 • 5 års garanti på Hammerglass Isoler / termoruder.

 • 10 års garanti på Hammerglass spejle.  

 • er godkendt i samme sikringsklasse som gitre – Hammerglass 8, 10 og 12mm godkendt i P8B.

 • er godkendt af Forsikring og Pension.

 • er testet og certificeret i henhold til EN 356 standard.

 • er selvrensende. Urenheder og snavs sætter sig ikke fast, da snavset vil forsvinde af sig selv i regnvejr (Gloss på 180, spar penge på vinduespudsning).  

 • har en forventet levetid på 40 år+

 • er nemt at rense graffiti af Hammerglass

Klassificeringer

Hammerglass i 6 mm er testet, godkendt og certificeret i sikringsklasse P7B – EN 356. For at opnå denne klassificering, skal glasset kunne modstå minimum 70 øksehug. Efter 72 øksehug opgav prøveinstansen, da øksen to gange skulle trækkes ud af Hammerglasset med en truck.  


Ønsker du råd, vejledning eller et tilbud, kan vi kontakes på telefon: 72140905 eller e-mail: info@sikkerhed-danmark.dk