Sikkerhedsdøre til Erhverv og industri

Vi leverer flere forskellige typer sikkerhedsdøre til erhverv og industri. Dette gælder bl.a. vores ståldøre der er belagt med træ, almindelige ståldøre, boksdøre og bunkerdøre. 

Der er ofte krav og/eller ønsker til forskellige funktioner døren skal kunne.

Typisk er her tale om adgangskontrol med koder eller brik, eletroniske låse, dørpumper, elektroniske dørpumper, høj brandcertificering, røggassikring, skjult dørkæde osv. Alle disse ting kan vi hurtigt sammensætte, så det passer til netop det I skal bruge. 


Den høje kvalitet betaler sig

Alle vores sikkerhedsdøre er i højeste kvalitet, og derfor er det en klar fordel at benytte dem til erhverv og industri, da der ofte er meget stort slid på sådanne døre grundet de mange åbninger og lukninger i løbet af en dag. 


Sikkerheden er i top 

Ligemeget hvad I skal have sikret, leverer vi det i det sikkerhedsniveau I ønsker. 

Vi arbejder inden for forskellige certificeringer, bla. EN-1627 rc2, rc3, rc4, rc5, EN-1143 0 og 1.

Herudover leverer vi EN-1627 rc4 sikkerhedsdøre i både FB4 og FB6. 

Eksempler på sikkerhedsdøre til erhverv 

Her ses en sikkerhedsdør i klassen rc3, døren er ekstra bred og høj ift. en almindelig dør. Der er monteret en dørpumpe, der lukker efter kunderne der går ind og ud. 

Her ses en sikkerhedsdør i klasse rc4, der er ved at blive monteret. Døren er elektronisk og blev tilsluttet med kontrolpanel monteret på væggen og specielle gerigter der dækker den røde brandfuge. 

Her ses en sikkerhedsdør i klssen rc3, døren er monteret indvendigt til et kontor, hvor der kommer mange klienter på en dag. Da man ønsker at vide hvem man åbner for, har kunden valgt en "skjult dørkæde", hvilket betyder, at der er monteret en ekstra vrider under håndtaget. Når denne vrider bliver drejet, bliver en pal i toppen og en i bunden af døren låst, hvilket bevirker, at døren kun kan åbne ca. 10 cm. Denne anordning er testet med et tryk på et halv ton, så det er ikke til at sparke døren ind, som man kan med en almindelig dørkæde. 

Se de 8 fordele ved vores sikkerhedsdøre her:


I vores galleri kan du se flere billeder af sikkerhedsdøre, vi har leveret til vores kunder : 


Ønsker du råd, vejledning eller et tilbud, kan vi kontakes på telefon: 72140905 eller e-mail: info@sikkerhed-danmark.dk