Sikkerhedsdøre
Vi har proffisionel vejledning og stor erfaring, der gør det let at skifte til en sikkerhedsdør

Sikkerhedsdøre i højetse kvalitet
Her går vi ikke på kompromis med kvaliteten. 
Vi finder altid den bedste løsning der passer til dit behov, budget og ønsker. Vi lytter altid til dine ønsker og foreslår det rigtige produkt derefter. 

Altid gode priser på vores produkter
Pris og kvalitet går hånd i hånd. Her får du produkter i højeste kvalitet til rigtigt fornuftige priser.

Proffisionel montering med fokus på detaljen
Vores montører har monteret mange tusind sikkerhedsdøre og er dybt proffisionelle hele vejen igennem. Alt bliver afsluttet korrekt og med pæn oprydning efter endt arbejde. 

Kundeservicen er i TOP. 
Her får du et direkte nummer til én kontaktperson, ligemeget hvad henvendelsen drejer sig om, så har du den samme at kontakte og ikke et cirkus af forskellige. 

Alt er testet og certificeret
Sikkerhedsdørene er certificerede efter EN-1627 RC3 til RC5.
Brandcertificerede efter Ei30-60 (BD 30 og BD 60) Lydisolerede dB 41-46. 

Sikkerhedsdørene er "skræddersyede"
Vi har flere hunrede tilvalg som du kan vælge imellem, så døren bliver fuldstændig som du ønsker det. Alle vores tilvalg har ganske fornuftige priser. 

Længere nede på siden kan du se beskrivelsen af vores sikkerhedsdøre i 8 punkter. 

Her er vores 4 hovedgrupper med sikkerhedsdøre, hvor du kan læse mere om dem. Ring til os på 72140905 hvis du ønsker råd, vejledning eller et tilbud. 

Smukke sikkerhedsdøre med udskæringer og fyldninger

Enkle og elegante sikkerhedsdøre til din bolig

Sikkerhedsdøre til erhhverv og industri

Sikkerhedsdøre til Boligforeninger og projekter

8 vigtige punkter ved vores sikkerhedsdøre:


 • Indbrudssikringen er væsentlig på en sikkerhedsdør. Derfor har vores sikkerhedsdøre en stærk kerne af stål, som det ses på biledet til højre. Dørkarmene består ligeledes af stål, og for at opnå den bedst mulige sikkerhed, låser døren på alle fire sider med mindst 10 punkter, idet døre som kun låser på to sider kan brydes op.
  Vi leverer sikkerhedsdøre i alle sikkerhedsklasser og med forskellige låse. 

 • Udseendet er vigtigt, da man kigger på sin hoveddør hver dag. De fleste ønsker, at deres sikkerhedsdør skal være diskret og falde ind i omgivelserne. Vores sikkerhedsdøre er belagt med min. 12 mm. træ på begge sider, hvilket får sikkerhedsdørene til at fremstå som almindelige døre, og ikke som ståldøre med maling eller laminat på.  

 • Branddør: Når brand opstår, tæller hvert et minut. Vores sikkerhedsdøre leveres i flere brandklasser op til ei 60, hvilket betyder, at døren er certificeret til at modstå brand i minimum 60 minutter. Dørene er ligeledes certificerede til at stoppe brandbare røggasser, som er meget farlige for personer, og bevirker at branden kan sprede sig. 
     

 • Fremtidssikret: Da vores sikkerhedsdøre har træpaneler på begge sider, kan disse let og enkelt udskiftes, hvis døren skulle blive ridset af eksempelvis et møbel, der bliver båret ind, eller en tyv der fejlagtigt prøver at ødelægge dørene. Det er derfor en stor fordel, at vi kan nøjes med at udskifte den del på døren, som bliver ødelagt. Andre sikkerhedsdøre kan ikke repareres, hvormed man er nødsaget til at udskifte hele døren.  

 • Funktionalitet: Det er vigtigt, at en sikkerhedsdør åbner og lukker let og glidende. Derfor er vores sikkerhedsdøre hængslet på kuglelejer, idet kuglelejer, modsat almindeige hængsler, ikke vil blive skæve og nedslidte med tiden. Ydermere er kuglelejerne i hængslerne testet til min. 200.000 åbninger og lukninger, hvilket almindelige hængsler ikke kan klare.  

 • Varmeisolerende: Når man investerer i en ny dør, gælder det om at minimere udgifterne så meget som muligt. Derfor er alle vores sikkerhedsdøre isolerede som lavenergidøre.  

 • Støj: Larm fra opgangen eller omgivelserne minimeres betydeligt med en af vores sikkerhedsdøre. Sikkerhedsdøren er lydisoleret med 43 dB, hvilket er meget højt i forhold til nymoderne døre, som normalt kun lydisolerer 30-35 dB.

 • Træk og lugt: Stop træk og lugt fra opgangen eller blæst mod hoveddøren. Det er altid vigtigt, at se efter hvor mange lister, der sluttes tæt, når døren låses. Vores sikkerhedsdøre har som udgangspunkt dobbelte tætningslister, der stopper træk og lugt.  


Kontakt os på 72140905, hvis du overvejer at sikre din bolig eller erhvervsejendom med sikkerhedsdøre og ønsker et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi er klar til at hjælpe dig med vejledning, risikovurdering, kontakt til forsikringen osv. såfremt dette ønskes. 

I vores galleri kan du se flere billeder af sikkerhedsdøre, vi har leveret til vores kunder : 

Eksempel på udskiftning af en traditionel dør, til en sikkerhedsdør: 

Kunden ønskede at få udskiftet sin oprindelige dør til en sikkerhedsdør. Den nye sikkerhedsdør skulle matche stilen i den gamle smukke ejendom. Her kan du se vores arbejdsgang i dette lille projekt, med beskrivelser af vores arbejdsfremgang under billederne.  

Her ses den oprindelige dør. Døren er efter indbrud blevet midlertidigt repereret. Vi starter med at tage billeder og måle døren op. 

Montørene lægger afdækningsplader på gulvet og løfter derefter sikkerhedsdøren op, og klargør den til montering.

Vi udarbejder tegninger, som godkendes inden produktion, så vi ved, at sikkerhedsdøren bliver præcist som kunden ønsker det. 

Den oprindelige dør afmonteres og der gøres klar til at montere de nye stålkarme inde bag træindfatningen.

Sikkerhedsdøren bliver produceret og leveret til vores lager. Vores montører henter døren på vores lager og kører den direkte ud til kunden for at montere den. 

Sikkerhedsdøren er nu monteret. Vores montører kører alt byggeaffald væk og støvsuger efter sig. I vores galleri kan du se flere billeder af sikkerhedsdøre, vi har leveret til vores kunder : 


Ønsker du råd, vejledning eller et tilbud, kan vi kontakes på telefon: 72140905 eller e-mail: info@sikkerhed-danmark.dk