Saferoom og sikringsrum til private og virksomheder

Et saferoom sikrer personer mod overfald og røverier. Et sikringsrum sikrer værdier, valuta, fortroligt materiale etc.

Vi laver saferooms og sikringsrum i alle sikkerheds- og prisklasser. Vi tilbyder saferooms og sikringsrum som er godkendt efter EN-1627 eller EN-1143. Få et uforpligtende besøg, hvor en sikkerhedsrådgiver med erfaring indenfor saferooms, kan guide dig til at få tilbud på de rigtige produkter. 

Kontakt os på tlf.: 72 14 09 05 for at høre mere om saferooms og vores andre sikkerhedsløsninger.

Såfremt godkendelse fra POLITI eller forsikringsselskab ønskes, udarbejder vi en rapport med beskrivelse og godkendelser af de benyttede produkter og monteringsmetoder, hvilket letter arbejdsgangen ved godkendelse væsentligt.

Kontakt os på 72 14 09 05 og tal med en sikkerhedsrådgiver med erfaringen inden for sikringsrum.


Private

De seneste år er antallet af hjemmerøverier steget. Vi har erfaret, at hvis tyve begår indbrud i dit hus, mens du er hjemme og tyven bliver overrasket, udvikler det sig desværre ofte til et hjemmerøveri. I andre situationer er det overlagt røveri. Disse stigninger har gjort, at mange private begyndt at få sikret deres hjem. Ofte vælger vores privatkunder at få sikret deres soveværelse, så de kan sove trygt om natten - selvom en tyv skulle komme ind i huset. Hermed er de og deres ting i soveværelset sikret.


Virksomheder

Mange forskellige virksomheder og institutioner vælger at have et saferoom på deres arbejdsplads. Dette er for at sikre medarbejderne med et tilflugtsrum, såfremt der skulle opstå farefyldte situationer. Andre ønsker at have sikret deres kontorlokaler for at holde gerningsmænd ude, og kunne sidde trygt og arbejde.  


Opbygning af saferooms

Et saferoom består bl.a. af en diskret sikkerhedsdør til det ønskede rum. Alt efter hvor høj sikkerhed der ønskes, kan vi sikre det eksisterende med:


Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud?

Vi kan kontaktes pr. telefon 7214 0905 

Eller på denne kontaktformular:

 
 
 
 
 

Vinduer

Der kan monteres sikkerhedsvinduer eller eksisterende vinduer kan forstærkes, og der kan monteres Hammerglass i ruderne.


Vægge

Ønskes det, kan vi forstærke eksisterende vægge med forskellige indbrudshæmmende plader/elementer. For højere sikkerhed i dit saferoom, kan vi opbygge nye vægge, som bliver monteret i godkendte indbrudshæmmende elementer.

Det er altid op til dig hvor og hvordan du ønsker at dit saferoom skal være. Nogle kunder vælger en sikkerhedsdør og får den placeret et strategisk godt sted. Dette kunne være for enden af en trappe til første sal, hvor soveværelserne er oppe. Andre vælger at få bygget et komplet saferoom med sikrede vægge, vinduer og sikkerhedsdøre i stueplan.

Udover at et saferoom er sikret imod indbrud, er vores sikkerhedsdøre til saferooms alle godkendte branddøre, som giver en ekstra sikkerhed, hvis tyve eller røvere skulle starte en brand.

Alle ordrer behandles helt diskret.