Blog 
Her på siden vil der løbende kommer blogindlæg om et lille udsnit af vores produkter. 

Indbrud i vandværket! 
Egenæs vandværk, var uheldige at have indbrud, hvor de fik stjålet forskelligt værktøj.
Efter indbruddet blev der truffet en beslutning om, at sikkerheden skulle være i top, for både at sikre at vandet ikke blev forurenet ved indbrud, og at de kan have deres ting i fred. 
Derfor har vi leveret en dobbelt sikkerhedsdør i højeste kvalitet. Døren er super isoleret mod kulde, stålet i døren er galvaniseret så den kan tåle regn og hårdt vejr, uden at ruste indefra. Dørpanelerne er lavet af ekstra hårdt træ, for at kunne modstå hårdt miljø udefra.
Sikkerheden er nu i  TOP,  da dørbladene låser på 7 sider og har en af verdens bedste låse i sig. Dørene er meget fornuftige i pris. Ønsker du at høre mere, kan vi kontaktes på telefon: 72140905 

Dette indlæg er lavet efter aftale med Egenæs vandværk

Hammerglass på den gamle flyvestationen i Værløse. 

Denne shelter ligger i naturskønne omgivelser, den er aktiktekttegnet og har vundet en arkitekttonisk pris.

For at mindske regn og blæst i at ramme besøgende inde i shelteren, har vores kunde valgt at få os til at specieldesigne og producere en galvaniseret stålkonstruktion med isat Hammerglass. 


Hammerglass er det rigtige valg, da der ikke kommer "stjerner" i, hvis børn kaster sten på det, ligesom det ville ske med alm. glas og sikkerhedsglas. Derudover er det let at rense/vaske grafitti af Hammerglass. Hammerglass er et super godt produkt, da det er 300 gange så stærkt som alt glas og vejer meget mindre end alm. glas.


Hammerglass bruges også til indbrudssikring, da det kan monteres i alm. vinduer og det kan monteres i stedet for gitter og tremmer. Det er godkendt og certificeret. Vi er forhandlere af Hammerglass i Danmark. Vi kan kontaktes på 72140905


Dette indlæg er lavet efter aftale med Fuersø kommune